Протягом двох тижнів мотоцикліст був у дорозі 60 год. Першого тижня він проїхав 960 км, а...

0 рейтинг

Протягом двох тижнів мотоцикліст був у дорозі 60 год. Першого тижня він проїхав 960 км, а другого 1440 км. Скільки годин був у дорозі мотоцикліст кожного тижня?


в разделе Математика
Всего ответов: 2
0 рейтинг
Правильный ответ

1440+960=2400км- проехал за два дня

2400/60=40км/ч- скорость, с которой ехал

960/40=24ч- был в пути в первый день

1440/40=36ч- во второй день

 

 

 

 

 

 

Архангел
0 рейтинг

960+1440=2400км - проехал всего 

2400:60=40км/ч - скорость мотоцикл.

960:40=24ч - был в пути в 1 неделю

1440:40=36ч - был в пути во 2 неделю

10,984,878 заданий
13,471,016 решений
8,518,553 комментариев
4,909,216 пользователей